Ο αγώνας συνεχίζεται!

Η SDAJ, η Σοσιαλιστική Γερμανική Εργατική Νεολαία, είναι μία αυτοοργάνωση από μαθητές και μαθήτριες, εκπαιδευόμενους, νέους εργάτες και νέες εργάτριες, φοιτήτριες και φοιτητές, που ζουν στη Γερμανία, ανεξάρτητα της προέλευσής τους ή του διαβατηρίου τους.
Αγωνιζόμαστε για έναν κόσμο χωρίς εκμετάλλευση και ρατσισμό, για έναν κόσμο, όπου ο λαός θα είναι το αφεντικό και όχι οι πολύεθνικές και τα αφεντικά τους.
Για μας ο σοσιαλισμός είναι ο εναλλακτικός κόσμος για τον οποίο παλεύουμε.
Αυτόν τον άλλο κόσμο, δεν θα τον πετύχουμε μόνο με την βελτίωση των υπαρχόντων συνθηκών, αλλά με την κατάργηση αυτού του συστήματος, του καπιταλισμού. Για μας η κατάργηση αυτού του συστήματος , την οποία θέλουμε να πετύχουμε με τον αγώνα μας για αναγκαίες βελτιώσεις των συνθηκών ζωής, είναι αναπόφευκτη για να πετύχουμε μία σοσιαλιστική κοινωνία. Γι’ αυτό το λόγο, είμαστε μία αντικαπιταλιστική και επαναστατική οργάνωση.
Αν θέλεις να αλλάξεις κάτι, πρέπει να κάνεις κάτι γι’αυτό. Αν όμως παλεύεις όλο μόνος σου ή συμμετέχεις μόνο σε μεμονομένες εκδηλώσεις της στιγμής, δεν θα μπορέσεις να κάνεις κάτι μεκροπρόθεσμα ενάντια σε αυτούς που μας κυβερνάνε. Αυτοί που μας κυβερνάνε, έχουν έναν μεγάλο κρατικό μηχανισμό από πίσω τους και είναι καλά οργανωμένοι.
Γι’αυτό το λόγο, είναι σημαντικό να οργανωθούμε κι εμείς, για να πράξουμε όλοι μαζί και με αλληλεγγύη. Εμείς, σε όλη τη Γερμανία συσπηρωθήκαμε στην SDAJ, γιατί δεν θέλουμε μόνοι μας, αλλά μαζί να πραγματοποιήσουμε τους στόχους μας.

Επικοινωνία

Το όνομά σας (απαραίτητο)

Το email σας (απαραίτητο)

Αποδέκτη
Διεθνής Επιτροπή

Θέμα

Το μήνυμά σας